...

Не-порцеланската машина за долги обликувачи ги обликува сите видови пекарски производи со 2 или 4 преработка на храна, нелепливи, специјални ваlersаци за дробење тесто во форма на пита, со механизам за прилагодување на големината на перничето и тестото, во саканата должина и дебелина. Достапни се ланци за преклопување тесто и стругалки за тесто од ролери. Тестото може да се обликува во должина од 420 mm благодарение на долготрајниот подвижна лента со зголемена јачина и прилагодлива група на ролери, погодна за обработка на храна, плетена од полиестер. Табелата за печатење е прилагодлива и лесно може да се отвори назад за да се исчисти. Благодарение на крилјата центрирани за тесто (прилагодливо), тој обезбедува тестото да се движи центрирано на ременот. Целосно е изработен од не’рѓосувачки челик. Благодарение на неговите тркала, лесно може да се премести на посакуваното место. Многу е лесно да се чисти и одржува.

Изборен:
Оружје центрирано тесто

Screenshot 28 | | PorlanmazMK
Screenshot 29 | | PorlanmazMK

The manufacturer reserves the right to make changes without prior notice.

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.